Modenas IGP balzamiko etiķis ar trifelēm 100 ml
8,43€Garšviela uz Modenas balzamiko etiķa bāzes, kas aromatizēta ar trifelēm. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela salātiem, risoto, olām, gaļai un sieriem.
1-12 parāda 40 rezultātus
Garšviela uz Modenas balzamiko etiķa bāzes, kas aromatizēta ar trifelēm. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela salātiem, risoto, olām, gaļai un sieriem.
Trifeļu griezējs, nerūsējošā tērauda mandolīna. Ražots Itālijā.
Pirmā trifeļu griezēja, kas izgatavota no HACCP apstiprināta pārtikas polietilēna, kas nepieļauj saskari starp koksni un pārtiku. Trifeļu griezēju iespējams pasūtīt un personalizēt uz sava vārda.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir sviests un baltās trifeles. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Specialitāte, kuras pamatā ir vasaras trifeļu šķēles eļļā. Košera sertifikācija. Ideāli piemērots grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
Neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa ar balto trifeļu garšu. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Speciālie ēdieni ar Parmigiano Reggiano un Bianchetto trifeli. Pannā pagatavojiet Specialità con Parmigiano e Tartufo mērci, noteciniet makaronus, sautējiet 1/2 minūtes un pievienojiet parmezānu, lai pagatavotu ēdienu.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir porcini sēnes un baltās trifeles. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir Pecorino Romano DOP un vērtīgās melnās trifeles. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
Durian čipsus ražo no Durio ģints auga augļiem, kas ietver daudz dažādu šķirņu un no kuriem visizplatītākā ir Durio zibethinus. Pateicoties augstajam uztura principu, vitamīnu un uztura vielu saturam, tas tiek definēts kā augļu karalis.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir kečups un vasaras trifele. Ideāli piemērots gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Kompakts krēms uz majonēzes un melnās vasaras trifeles bāzes. Ideāli piemērots zivju, vēžveidīgo, gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.