Vasaras trifeļu karpačo Košer 80 gr
22,32€Specialitāte, kuras pamatā ir vasaras trifeļu šķēles eļļā. Košera sertifikācija. Ideāli piemērots grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
1-12 parāda 40 rezultātus
Specialitāte, kuras pamatā ir vasaras trifeļu šķēles eļļā. Košera sertifikācija. Ideāli piemērots grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
Neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa ar balto trifeļu garšu. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Speciālie ēdieni ar Parmigiano Reggiano un Bianchetto trifeli. Pannā pagatavojiet Specialità con Parmigiano e Tartufo mērci, noteciniet makaronus, sautējiet 1/2 minūtes un pievienojiet parmezānu, lai pagatavotu ēdienu.
Melno trifeļu krēms bagātina galdus ar trifeļu garšu un smaržu. Vienkārša, bet vērtīga recepte, krēmīga un ideāli piemērota lietošanai dažādos pagatavojumos: kā mērce makaroniem vai kā garšviela rīsiem, kā pildījums pildītiem makaroniem, lieliski piemērots kā smērviela uz grauzdētas maizes.
Artišoku krēms ar 5% melno vasaras trifeli. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir porcini sēnes un baltās trifeles. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir Pecorino Romano DOP un vērtīgās melnās trifeles. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
Kompakts kečupa krēms ar 3% melno vasaras trifeli. Ideāli piemērots gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Kompakts krēms uz majonēzes un melnās vasaras trifeles bāzes. Ideāli piemērots zivju, vēžveidīgo, gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Saldums ar melno vasaras trifeli uz akāciju medus bāzes. Košera sertifikācija.
Melnās vasaras trifeļu garšas delikatese uz akāciju medus bāzes. Ideāli piemērota kā uzkoda vai otrais ēdiens kopā ar labi izturētu Pecorino vai Fossa sieru. Jauktie sieri ar trifeļu medu.
Specialitātes, kuru pamatā ir sinepes un melnās vasaras trifeles. Ideāli piemērots zivju, vēžveidīgo, gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.