Modenas IGP balzamiko etiķis ar trifelēm 100 ml
8,43€Garšviela uz Modenas balzamiko etiķa bāzes, kas aromatizēta ar trifelēm. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela salātiem, risoto, olām, gaļai un sieriem.
1-12 parāda 35 rezultātus
Garšviela uz Modenas balzamiko etiķa bāzes, kas aromatizēta ar trifelēm. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela salātiem, risoto, olām, gaļai un sieriem.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir sviests un baltās trifeles. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Specialitāte, kuras pamatā ir vasaras trifeļu šķēles eļļā. Košera sertifikācija. Ideāli piemērots grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
Neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa ar balto trifeļu garšu. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Speciālie ēdieni ar Parmigiano Reggiano un Bianchetto trifeli. Pannā pagatavojiet Specialità con Parmigiano e Tartufo mērci, noteciniet makaronus, sautējiet 1/2 minūtes un pievienojiet parmezānu, lai pagatavotu ēdienu.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir Pecorino Romano DOP un vērtīgās melnās trifeles. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir kečups un vasaras trifele. Ideāli piemērots gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Kompakts krēms uz majonēzes un melnās vasaras trifeles bāzes. Ideāli piemērots zivju, vēžveidīgo, gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Saldums ar melno vasaras trifeli uz akāciju medus bāzes. Košera sertifikācija.
Melnās vasaras trifeļu garšas delikatese uz akāciju medus bāzes. Ideāli piemērota kā uzkoda vai otrais ēdiens kopā ar labi izturētu Pecorino vai Fossa sieru. Jauktie sieri ar trifeļu medu.
Delikatese ar melno trifeļu garšu, kuras pamatā ir savvaļas ziedu medus. Ideāli piemērota kā uzkoda vai otrais ēdiens kopā ar labi izturētu Pecorino vai Fossa sieru.
Specialitātes, kuru pamatā ir sinepes un melnās vasaras trifeles. Ideāli piemērots zivju, vēžveidīgo, gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.