Vasaras trifeļu karpačo Košer 80 gr
22,32€Specialitāte, kuras pamatā ir vasaras trifeļu šķēles eļļā. Košera sertifikācija. Ideāli piemērots grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
Attēlo 12 rezultātus
Specialitāte, kuras pamatā ir vasaras trifeļu šķēles eļļā. Košera sertifikācija. Ideāli piemērots grauzdiņiem un pirmajiem ēdieniem.
Melno trifeļu krēms bagātina galdus ar trifeļu garšu un smaržu. Vienkārša, bet vērtīga recepte, krēmīga un ideāli piemērota lietošanai dažādos pagatavojumos: kā mērce makaroniem vai kā garšviela rīsiem, kā pildījums pildītiem makaroniem, lieliski piemērots kā smērviela uz grauzdētas maizes.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir kečups un vasaras trifele. Ideāli piemērots gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Specialitātes, kuru pamatā ir sinepes un melnās vasaras trifeles. Ideāli piemērots zivju, vēžveidīgo, gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Garšviela, kuras pamatā ir neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa, kas aromatizēta ar melno trifeli (tuber melanosporum vitt). Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm. Mūsu izsmalcinātās augstākā labuma olīveļļas ir kulinārijas prieks. Sviestainas un gludas tekstūras un garšas pārpilnās eļļas iepriecinās zinošus gardēžus un iesācēju pavārus. Izsmalcināti nelielās partijās ražojuši amatnieki, kas iemērc smalkās trifeles neapstrādātā augstākā labuma olīveļļā, un mūsu melnā trifeļu eļļa ir stiprāka nekā mūsu baltā trifele.
Garšviela, kas aromatizēta ar melno trifeli, kuras pamatā ir neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Melnā mērce ar 5% melno vasaras trifeli. Tā ir ideāli piemērota kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Melnā trifeļu mērce ir sarkana mērce, kas izgatavota no tomātu mīkstuma, kas apvienota ar melnās trifeļu garšu. Smaržīga mērce, kas eleganti ietērps jebkuru gatavošanu.
Arrabbiata mērce ir viena no slavenākajām un iecienītākajām romiešu virtuves receptēm. Dažas un vienkāršas sastāvdaļas garšvielām, ko novērtē visā pasaulē. Mēs gatavojam šo mērci, izmantojot tikai itāļu tomātu mīkstumu, neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu un čili piparu. Penne šķīvis ar mūsu Arrabbiata mērci ir ideāli piemērots visiem pasākumiem: negaidītiem viesiem, pusnakts makaroniem vai pusdienu līdzņemšanai pie jūras.
Sausie olu makaroni ar melno trifeli. Amatnieciski makaroni, ko ar rokām darinājis Antico Pastaio no Abbruzzo.
Olu makaroni ar Bianchetto trifeli. Izmantotās olas nāk no brīvi turētām vistām, kuras baro tikai ar NEĢMO labību. Izvēlētie cietie kvieši nav ĢMO, audzēti, uzglabāti un izturēti tikai Markes reģionā. Sertificēts organisks, lai saglabātu augstu lipekļa un granulometrisko indeksu, izvairītos no lipīguma un garantētu makaronu tekstūru un blīvumu gatavošanas laikā.
Garšviela, kuras pamatā ir Modena IGP neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa un balzamiko etiķis. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela salātiem, risoto, olām, gaļai un sieriem.