Modenas IGP balzamiko etiķis ar trifelēm 100 ml
8,43€Garšviela uz Modenas balzamiko etiķa bāzes, kas aromatizēta ar trifelēm. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela salātiem, risoto, olām, gaļai un sieriem.
1-12 parāda 24 rezultātus
Garšviela uz Modenas balzamiko etiķa bāzes, kas aromatizēta ar trifelēm. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela salātiem, risoto, olām, gaļai un sieriem.
Speciālie ēdieni, kuru pamatā ir sviests un baltās trifeles. Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Garšviela, kuras pamatā ir neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa, kas aromatizēta ar balto trifeli (tuber magnatum pico). Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Garšviela, kuras pamatā ir neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa, kas aromatizēta ar melno trifeli (tuber melanosporum vitt). Tas ir ideāli piemērots kā garšviela grauzdiņiem un pildījumi uzkodām, pirmajam un otrajam ēdienam, omletēm un jebkurā gadījumā kā pamats visiem ēdieniem ar trifelēm.
Pesto ar melno trifeli radās no idejas bagātināt mūsu klasisko Dženovas pesto ar vienu no vērtīgākajām sastāvdaļām uz zemes: melno trifeli. Vienkāršība un elegance, kas apvienota unikālā receptē, padara to par smalku produktu. Ideāli piemērots uzkodām, kā arī pirmajiem ēdieniem, trofie, gnocchi un… kāpēc gan ne? Ar vienkāršu biezeni. Ar trifelēm un pesto var bagātināt pat visvienkāršāko ēdienu.
Organiskais Dženovas pesto tiek gatavots no atlasītām sastāvdaļām, stingri bioloģiskām izejvielām, un tā sastāvs ir izstrādāts tā, lai piedāvātu labu produktu par ļoti pievilcīgu cenu. Tās galvenā iezīme ir sabalansēta garša un krēmīga tekstūra. Sensacionāls produkts lietošanai gan ar makaroniem, gan uzkodām.
Pesto alla Genovese gatavo, izmantojot tikai itāļu baziliku (36%). Maigais bazilika aromāts apvienojas ar spēcīgu itāļu siera Pecorino noti. Tādā veidā visas sastāvdaļas tiek apvienotas, lai izveidotu recepti ar biezāku konsistenci: ideāli piemērota gan pirmajiem ēdieniem, gan smērējamām mērcēm.
Garšviela uz pistāciju pesto bāzes ar vasaras trifelēm.
Organiskais sarkanais pesto, recepte, ko var glabāt istabas temperatūrā 18 mēnešus, pagatavota no izejvielām, kas pilnībā iegūtas no bioloģiskās lauksaimniecības un pilnībā apstrādātas ar neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu, itāļu tomātu mīkstumu un saulē kaltētiem tomātiem. Vienkārši izcils produkts, krēmīgs un smaržīgs. Lieliski piemērots cilvēkiem, kuri vēlas nobaudīt produktus, būdami pārliecināti, ka izejvielas ir pilnībā iegūtas no bioloģiskās lauksaimniecības.