Bezglutēna kečups un vasaras trifele 90 gr
8,15€Kompakts kečupa krēms ar 3% melno vasaras trifeli. Ideāli piemērots gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Mērces: Dženovas pesto, pistāciju pesto, Arrabbiata mērce, sēņu krēms, makaronu mērces. Ražots Itālijā.
13-24 parāda 40 rezultātus
Kompakts kečupa krēms ar 3% melno vasaras trifeli. Ideāli piemērots gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Kompakts krēms uz majonēzes un melnās vasaras trifeles bāzes. Ideāli piemērots zivju, vēžveidīgo, gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Specialitātes, kuru pamatā ir sinepes un melnās vasaras trifeles. Ideāli piemērots zivju, vēžveidīgo, gaļas, auksto ēdienu, vārītas gaļas, salātu garšvielām.
Pesto ar melno trifeli radās no idejas bagātināt mūsu klasisko Dženovas pesto ar vienu no vērtīgākajām sastāvdaļām uz zemes: melno trifeli. Vienkāršība un elegance, kas apvienota unikālā receptē, padara to par smalku produktu. Ideāli piemērots uzkodām, kā arī pirmajiem ēdieniem, trofie, gnocchi un… kāpēc gan ne? Ar vienkāršu biezeni. Ar trifelēm un pesto var bagātināt pat visvienkāršāko ēdienu.
Organiskais Dženovas pesto tiek gatavots no atlasītām sastāvdaļām, stingri bioloģiskām izejvielām, un tā sastāvs ir izstrādāts tā, lai piedāvātu labu produktu par ļoti pievilcīgu cenu. Tās galvenā iezīme ir sabalansēta garša un krēmīga tekstūra. Sensacionāls produkts lietošanai gan ar makaroniem, gan uzkodām.
Pesto alla Genovese gatavo, izmantojot tikai itāļu baziliku (36%). Maigais bazilika aromāts apvienojas ar spēcīgu itāļu siera Pecorino noti. Tādā veidā visas sastāvdaļas tiek apvienotas, lai izveidotu recepti ar biezāku konsistenci: ideāli piemērota gan pirmajiem ēdieniem, gan smērējamām mērcēm.
Garšviela uz pistāciju pesto bāzes ar vasaras trifelēm.
Organiskais sarkanais pesto, recepte, ko var glabāt istabas temperatūrā 18 mēnešus, pagatavota no izejvielām, kas pilnībā iegūtas no bioloģiskās lauksaimniecības un pilnībā apstrādātas ar neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu, itāļu tomātu mīkstumu un saulē kaltētiem tomātiem. Vienkārši izcils produkts, krēmīgs un smaržīgs. Lieliski piemērots cilvēkiem, kuri vēlas nobaudīt produktus, būdami pārliecināti, ka izejvielas ir pilnībā iegūtas no bioloģiskās lauksaimniecības.
Sarkano pesto parasti sauc par "sarkano pesto alla genovese" klasiskā pesto alla genovese brāli. Recepte pagatavota ar itāļu baziliku, saulespuķu eļļu un augstākās kvalitātes kaltētiem tomātiem. Saulē kaltētu tomātu izmantošana piešķir spēcīgu sarkanu krāsu, padarot šo pesto ideāli piemērotu makaronu, gnocchi garšvielām vai smērēšanai uz grauzdētas maizes.